Fysrehab

Vårt mål är att vara det självklara valet om Du är i behov av någon form av rehabilitering.

Våra sjukgymnaster, arbetsterapeuter och logoped har alla mångårig erfarenhet av sitt yrke och spetskompetens inom flera områden.

Boka tid hos oss

Öppettider: Mån-tors: 07.00-16.20 Fre: 07.00-15.00.

Digitalt möte

Nu kan du även boka in ett videomöte hos oss.

Är du över 70 år?

Då tillhör du, som du säkert vet, en riskgrupp. Just nu tar vi i princip inte emot någon över 70 år här på mottagningen. Undantaget är patienter som är i behov av vård som ej kan anstå. (klicka här för att läsa mer ) Samtidigt mobiliserar sjukhusen för Covid-19 och det är många som varken vet var man kan eller får söka hjälp för "vanliga" skador och åkommor.

Vi kan hjälpa dig utan att du behöver ta dig hit. Använd vår app för digitala möten så kan du på ett tryggt sätt få en bedömning och råd vad du ska ta dig till. Klicka på knappen "Så här går det till"  här ovanför för att läsa hur det går till.

P.S. är du under 70 är du också välkommen att använda appen...

Vi behandlar

Ortopediska skador, Idrottsskador, Handskador och Neurologiska sjukdomar

VÅR FILOSOFI

Hos oss tar patienten ett stort egenansvar och är motiverad att bli bra eller bättre.
Patienten ska jobba aktivt med sin egen rehabilitering och vi ger verktyg att nå målet.

Idrottsskador

Vi vet att du som idrottar och har drabbats av en skada vill komma tillbaka så fort som möjligt, oavsett om du är elit eller motionär. Hos oss får du snabbt tid för bedömning och behandling.


Ortopediska skador

Alla skador i skelett, leder, ligament och muskler går under ortopediska skador. Vi har bred kompetens att undersöka och behandla de flesta av dessa skador.


Neurologiska sjukdomar

Vårt neuroteam tar ansvar för din rehablitering samma dag du lämnar sjukhuset. TIllsammans planerar ni den fortsatta behandlingen här på mottagning och hemma.


Träning

Vi anser att många skador kan och bör tränas bort. Hos oss finns möjlighet att lära sig vad och hur du ska träna och på sikt kunna sköta din träning på egen hand.